لذت آشپزی

روزهای زندگی : زندگی خالی نیست: مهربانی هست. سیب هست . ایمان هست.

كوكيز شكلاتي (مجله هنر آشپزي شماره 15)


create animated gif
Create animated gif
كوكيز شكلاتي (مجله هنر آشپزي شماره 15)
مواد لازم:
كره : 150 گرم
پودر قند: 1 ليوان
تخم مرغ:1 عدد
وانيل: كمي
آرد: 2و نيم ليوان
پودر كاكائو: 2 ق چ
پودر پسته يا خلال پسته و شكلات : مقداري براي تزيين
طرز تهيه:
فر را با 250 درجه فارنهايت (180 درجه سانتي گراد) روشن كرده , در سيني فر كاغذ مخصوص شيريني پزي انداخته (كاغذ روغني) انداخته و كنار بگذاريد.
resize picture
Resize picture
كره نرم , پودر قند و وانيل را با هم مخلوط كرده با همزن خوب هم بزنيد تا رنگ آن روشن شود
,resize picture
Resize picture

سپس تخم مرغ را افزوده خوب مخلوط كنيد.
resize picture
Resize picture
آرد و پودر كاكائو را روي آن الك كنيد . (من چون چند رنگ خمير مي خواستم پودر كاكائو را در آخر به يك قسمت از خمير اضافه كردم.)
resize picture
Resize picture
resize picture
Resize picture
resize picture
Resize picture

وقتي خمير صاف و يكدست شد!!
resize picture
Resize picture
داخل قيف يا دستگاه بيسكويت زن بريزيد.
resize picture
Resize picture

و يا مي توانيد مثل من قالب بزنيد . اگر كمي به دست مي جسبد كمي آرد زير كار بريزيد و كمي هم به روي كار بعد قالب بزنيد.
resize picture
Resize picture

و يا اگر خميربازي تان خوب است با آن شكل درست كنيد.

resize picture
Resize picture
و داخل سيني گل هاي كوچكي از خمير بگذاريد و روي آن پودر پسته يا خلال پسته بپاشيد.
سيني فر را در طبقه وسط فر قرار دهيد و مدت 10 تا 15 دقيقه زمان بدهيد.
resize picture
Resize picture
بعد از سرد شدن مي توان با شكلات سفيد يا شيري تزيين نمود.
نكات و تجربيات:
كره و تخم مرغ را قبل از استفاده كمي بيرون از يخچال قرار دهيد .تا به دماي محيط برسد.
آرد را در چندين مرحله با الك به مواد اضافه كنيد. به يكباره نريزيد .تا آرد با مواد خوب قاطي شود و احتمالا خمير به دست نچسبد.
من به اندازه چند قاشق غذاخوري آرد كم آوردم از آرد برنج استفاده كردم. بعد از پخت نرم و خوب بود. اما بعدش به شدت سفت شد!
نظر ديگران : اين شيريني خوشمزه است , اما كمي سفت است ! فكر كنم به خاطر آرد برنج باشد.
اين بار آرد كم نيامد حتي خمير به دست هم نمي چسبيد. بقول معروف خيلي كار با آن راحت بود. از دستگاه بيسكويت زن نتوانستم استفاده كنم چون خمير خيلي سفت بود! از قيف هم همينطور! . چند رنگ درست كردم و قالب زدم.
+ نوشته شده در  سه شنبه 25 فروردین1388ساعت 0 قبل از ظهر  توسط مامان مهدیه  |